رفتن به مطلب
انجمن رمانسرا
به رمانسرا خوش آمدین برای دسترسی کامل و ارسال مطلب در انجمن ثبت نام کنید. ثبت نام اگر عضو هستید وارد شوید

Saeed S.K

کاربر رسمی
  • تعداد ارسال ها

    36
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

آخرین بار برد Saeed S.K در 16 آبان 1395

Saeed S.K یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

91 کاربر محبوب

6 دنبال کننده

درباره Saeed S.K

  • درجه
    کاربر انجمن

آخرین بازدید کنندگان نمایه

475 بازدید کننده نمایه
  1. سلام خوشحال میشم لایک کنین.

     

  2. به گفته محققان، زود غذا خوردن و ترک چند وعده شام می‌تواند موجب افزایش چربی‌سوزی شده و به کنترل وزن کمک کند. به گزارش خبرنگار مهر، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد خوردن وعده غذایی کوچک در طول روز و ترک وعده غذایی شام می‌تواند تاثیر مثبتی بر سلامت داشته باشد. طبق گزارش محققان دانشگاه آلاباما آمریکا، افراد دارای اضافه وزن که در طول روز غذا می‌خورند و در طول شب غذا نمی‌خورند کمتر دچار گرسنگی شده و چربی بیشتری در طول شب می‌سوزانند. کورتنی پترسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در این مرحله هنوز مطمئن نیستیم که آیا کل چربی سوزی در بدن افزایش می‌یابد یا نه. ما برای بهبود شیوه چربی‌سوزی نیاز به انجام مطالعات گسترده‌تری داریم.» با وجودی که هنوز ارتباط مشخصی بین غذانخوردن در طول شب و کاهش وزن وجود ندارد، اما این موضوع برای دنیای تغذیه حائز اهمیت است. به گفته محققان، غذا نخوردن در طول روز ذاتاً موجب گرسنه‌تر شدن فرد می‌شود. این شیوه که به آن «تغذیه محدود به زمان اولیه» گفته می‌شود بر روی حیوانات انجام شده و نتیجه آن کاهش توده چربی و ریسک ابتلا به بیماری‌های مزمن بوده است.
  3. 6خاصیت شگفت آور سرکه سیب

    سرکه از قرن‌ها پیش تاکنون در آشپزی و خانه‌داری کاربردهای متنوعی داشته است. به‌علاوه، از سرکه در درمان‌های سنتیِ قدیمی استفاده می‌شده است و اقوام مختلف از آن برای درمان هر نوع بیماری و مشکل جسمی کمک می‌گرفتند. یکی از پرکاربردترین انواع سرکه در درمان‌های طبیعی، سرکه سیب است. می‌گویند که خواص سرکه سیب بسیار است مانند کاهش وزن و کاهش سطح قند خون، بهبود علائم انواع دیابت‌ها نیز مورد تأیید تحقیقات علمی قرار گرفته‌اند. در ادامه به معرفی شش فایده‌ی درمانی سرکه سیب می‌پردازیم که مورد تأیید تحقیقات علمی هم قرار گرفته‌اند. ۱. سرکه سیب سرشار از استیک اسید است که تأثیرات بیولوژیکی مهمی دارد سرکه، حاصل فرایندی دو مرحله‌ای است که شباهت بسیاری با نحوه‌ی تهیه‌ی الکل دارد. سیب لهیده در اولین مرحله با مخمر ترکیب می‌شود تا قندهای آن تخمیر شده و به الکل تبدیل شوند. در مرحله‌ی دوم، باکتری‌هایی به این ماده‌ی الکلی افزوده می‌شوند که الکل سرکه را تخمیر کرده و به استیک اسید تبدیل می‌کنند که ترکیب اصلی فعال و مؤثر در سرکه است. سرکه سیب طبیعی و تصفیه نشده حاوی مادر سرکه (ماده ای لزج که شامل باکتری‌های تولید کننده‌ی استیک و مقداری سلولز است) رشته‌های پروتئین‌ها، آنزیم‌ها و باکتری‌های سودمندی است که باعث می‌شوند سرکه را به صورت تیره و لرت‌دار ببینید. بعضی افراد اعتقاد دارند که اتفاقا همین مادر سرکه است که خواص درمانی متعددی دارد، اما هنوز تحقیقات علمی این موضوع را تأیید نکرده‌اند. یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ سیب تنها دارای ۳ کالری است که خیلی کم است. البته ویتامین‌ها و املاح معدنی چندانی در این ماده وجود ندارند، ولی سرکه سیب حاوی مقدار اندکی پتاسیم هم است. سرکه سیب باکیفیت همچنین اسید آمینه‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی هم در خود دارد ۲. سرکه سیب بسیاری از باکتری‌ها را از بین می‌برد سرکه می‌تواند عوامل بیماری‌زا، از جمله باکتری‌ها را از بین ببرد. سرکه از قدیم‌الایام به‌ صورت سنتی برای پاکسازی و ضدعفونی کردن، درمان قارچ‌های ناخن، شپش، زگیل و عفونت‌های گوش مورد استفاده قرار می‌گرفته است، هرچند که بسیاری از این کاربردها در حال حاضر مورد تأیید تحقیقات علمی قرار نگرفته‌اند. بقراط، پدرِ پزشکیِ نوین در دو هزار سال پیش از سرکه برای ضدعفونی زخم‌ها بهره می‌گرفت. از سرکه همچنین به عنوان نگهدارنده‌ی مواد غذایی هم استفاده می‌شده است و تحقیقات علمی هم نشان می‌دهند که سرکه مانع از رشد باکتری‌هایی مانند E.coli در مواد غذایی می‌شود و از فساد آنها نیز جلوگیری می‌کند. اگر به دنبال روشی طبیعی برای حفظ مواد غذایی خود هستید، پس سرکه‌ سیب می‌تواند فوق‌العاده سودمند باشد. همچنین گزارش‌ها حاکی از این است که با استعمال سرکه سیبِ رقیق روی پوست خود می‌توانید جوش صورت را درمان کنید، ولی هنوز هیچ تحقیقات علمی این خاصیت سرکه را تأیید نکرده است. خلاصه اینکه ماده‌ی اصلی سرکه، یعنی استیک اسید می‌تواند باکتری‌ها را از بین ببرد و مانع از رشد و تکثیر آنها در سطح مضر و خطرناک شود. در طول تاریخ از سرکه به عنوان ضدعفونی‌کننده و همچنین نگهدارنده‌ی مواد غذایی استفاده می‌شده است. ۳. سرکه سیب سطح قند خون را کاهش می‌دهد و با دیابت‌ مبارزه می‌کند تاکنون موفقیت‌آمیز‌ترین کاربرد سرکه در کمک به بیماران مبتلا به دیابت‌ تیپ ۱ و ۲ شناخته شده است. دیابت تیپ ۲ خود را با افزایش میزان قند خون، یا به صورت مقاومت در برابر انسولین یا ناتوانی در تولید انسولین، نشان می‌دهد. با این حال حتی افرادی که به دیابت هم مبتلا نیستند نیز از مشکلات و عوارض ناشی از افزایش قند خون مصون نخواهند بود و افزایش قند خون هم یکی از دلایل اصلی پیری و بیماری‌های مزمن دیگر شناخته می‌شود. به همین خاطر، حفظ تعادل قند خون برای همه‌ی انسان‌ها بسیار سودمند و ضامن سلامتی آنهاست. موثرترین و سالم‌ترین روش در حفظ تعادل قند خون، اجتناب از مصرف کربوهیدرات و قند است، اما خواص سرکه سیب در کاهش قند خون ثابت شده است. خواص متعدد سرکه‌ در بهبود عملکرد انسولین و میزان قند خون اثبات شده است: افزایش حساسیت انسولین هنگام صرف وعده‌های غذایی پرکربوهیدرات از ۱۹ تا ۳۴ درصد و کاهش قابل‌توجه گلوکز خون و واکنش‌های انسولین. کاهش قند خون تا ۳۴ درصد هنگام صرف ۵۹ گرم نان سفید. مصرف ۲ قاشق چای‌خوری سرکه‌ سیب قبل از خواب می‌تواند قند خون ثابت بدن را تا ۴ درصد کاهش بدهد. تحقیقات متعدد دیگری نشان می‌دهد که جذب سرکه در موش‌ها و انسان‌ها حساسیت انسولین را افزایش می‌دهد و هنگام صرف غذا قند خون را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. به همین دلایل، برای افراد مبتلا به دیابت‌های تیپ ۱ و ۲، آنهایی که در آستانه‌ی ابتلا به دیابت هستند و همچنین افرادی که می‌خواهند سطح قند خون خود را بنا به دلایل دیگری در حالت عادی نگه دارند استفاده از سرکه در رژیم غذایی بسیار سودمند است. اگر در حال حاضر از داروهای کاهش قند خون استفاده می‌کنید، قبل از افزایش مصرف سرکه‌ سیب با دکتر خود مشورت کنید. ۴. سرکه‌ی با ایجاد احساس سیری به کاهش وزن کمک می‌کند با توجه به اینکه سرکه سطح قند خون و انسولین را کاهش می‌دهد، پس می‌توان انتظار داشت که در کاهش وزن نیز سودمند باشد. برخی تحقیقات نشان می‌دهند که سرکه احساس سیری را افزایش می‌دهد و به همین خاطر، به شما کمک می‌کند تا کالری‌ کمتری مصرف کنید و عملا می‌تواند موجب کاهش وزن‌تان بشود. سرکه در کنار غذاهای مملو از کربوهیدرات می‌تواند احساس سیری را در شما افزایش بدهد و به شما کمک کند که ۲۰۰ تا ۲۷۵ کالری کمتر در طول روز جذب بدن‌تان کنید. کاهش جذب کربوهیدرات به معنی کاهش وزن در طول زمان است. تحقیقات در افراد خیلی چاق نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه به کاهش چربی شکم و دور کمر، کاهش تری گلیسیرید خون و همچنین کاهش وزن منجر می‌شود. ۱۵ میلی‌گرم (۱ قاشق چای‌خوری): کاهش ۱،۲ کیلوگرم وزن ۳۰ میلی‌گرم (۲ قاشق چای‌خوری): کاهش ۱،۷ کیلوگرم وزن البته توجه داشته باشید که این تحقیق در طی ۱۲ هفته بوده است، پس تأثیر واقعی کاهش وزن سرکه نسبتا پایین است. لازم به ذکر است که اضافه/کم کردن یک ماده‌ی غذایی به ندرت تأثیر قابل‌توجهی در وزن افراد خواهد داشت. کاهش وزن با کلِ رژیم غذایی/ سبک زندگی فرد ارتباط دارد. به منظور مشاهده‌ی نتایج واقعی باید ترکیبی از چندین روش مؤثر را به‌کار ببندید. به صورت کلی، به نظر می‌رسد که موادی مانند سرکه سیب با ایجاد احساس سیری و کاهش سطح گلوکز و انسولین خون می‌تواند کمک خوبی در کاهش وزن محسوب شود، اما به‌کارگیری از این روش به تنهایی معجزه نخواهد کرد. ۵. سرکه سیب موجب کاهش کلسترول، در نتیجه کاهش خطر ابتلا به امراض قلبی می‌شود بیماری‌های قلبی و عروقی (امراض قلبی و سکته) امروزه بزرگ‌ترین عامل مرگ و میر انسان در تمام دنیاست. چند عامل بیولوژیکی قابل‌ اندازه‌گیری در ارتباط با کاهش یا افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شناخته شده‌اند که البته تحقیقات نشان داده است بعضی از این عواملِ خطرآفرین با مصرف سرکه بهبود یافته‌اند، ولی همه‌ی این تحقیقات صرفا روی موش‌ها صورت گرفته است. آزمایش روی موش‌ها نشان می‌دهد که سرکه می‌تواند میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش دهد. سرکه سیب حاوی آنتی اکسیدانی با نام اسید کلروژنیک است که اثبات شده است از اکسیده شدن ذرات کلسترول LDL که مرحله‌ای حیاتی در فرایند امراض قلبی است جلوگیری می‌کند. این تحقیقات همچنین نشان می‌دهند که سرکه، فشار خون (عامل اصلی خطرآفرین) را در موش‌ها می‌کاهد. متأسفانه، هرآنچه که روی حیوانات جواب می‌دهد، همیشه و لزوما روی انسان نیز جواب نمی‌دهد. تنها مدرک انسانی این آزمایش، مطالعه‌ی مشاهده‌ای دانشگاه هاروارد روی زنی است که با صرف سالاد با سرکه توانست خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در خود کاهش دهد. اما این نوع تحقیق تنها بیانگر وجود ارتباط میان دو پدیده است و با آن نمی‌توان اثبات کرد که سرکه عامل آن بوده است. ۶. سرکه‌ی سیب ممکن است در مقابله با سرطان مؤثر باشد سرطان بیماری وحشتناکی است که حاصل رشد خارج از کنترل سلول‌هاست. در فضای آنلاین تبلیغات غلوآمیز و دروغین بسیاری در مورد تأثیرات ضدسرطانی سرکه‌ سیب وجود دارد که ناشی از نتایج بعضی تحقیقات است که نشان می‌دهند سرکه می‌تواند سلول‌های سرطانی را بکشد و غده‌های سرطانی را کوچک‌تر کند. اما همه‌ی این تحقیقات روی سلول‌های کشت‌شده‌ در لوله‌های آزمایشی یا موش‌ها صورت گرفته است که هیچ‌کدام نمی‌توانند تأثیرات واقعی سرکه را روی یک انسان زنده اثبات کنند. به‌علاوه، اغلب این تحقیقات روی سرکه‌ی برنج انجام شده‌اند، نه سرکه سیب. این یعنی با اینکه بعضی از تحقیقات مشاهده‌ای (که اثبات‌گر هیچ پدیده‌ای نیستند) در چین نشان می‌دهند که هضم سرکه با کاهش سرطان مری ارتباط دارد، ولی تحقیقات در یوگوسلاوی نشان داده است که هضم سرکه موجب افزایش سرطان مثانه می‌شود. نهایتا می‌توان گفت که احتمال تأثیرگذاری سرکه سیب در جلوگیری از سرطان وجود دارد، ولی بر اساس تحقیقات کنونی هنوز زمان آن فرا نرسیده است که با اطمینان توصیه‌هایی علمی در مورد تأثیرات مثبت و خواص سرکه سیب در جلوگیری از سرطان ارائه کنیم. تاثیرات جنبی، میزان تجویزی و نحوه‌ی مصرف صحیح سرکه سیب گاهی در فضای اینترنت با ادعاهای عجیب و غریبی در مورد سرکه سیب مواجه می‌شویم. بعضی از این نکاتِ مثلا آموزشی می‌گویند که سرکه می‌تواند میزان انرژی را افزایش دهد و همه‌جور تأثیر سودمند روی سلامت و تندرستی انسان دارد. متأسفانه اغلب این ادعاهای کاذب هیچ پشتوانه‌ی علمی ندارند. البته فقدان مدرک به‌معنی عدم صحت یک امر نیست و اعتقادات سنتی اغلب در گذر زمان از نظر علمی هم اثبات می‌شوند. این گونه اطلاعات شبه‌علمی ناشی از این هستند که گویندگان آنها نمی‌خواهند منتظر تحقیقات بیشتر بمانند، چراکه تحقیقات در مورد محصولات سلامتی طبیعی مانند سرکه سیب معدود و نادر هستند. بر مبنای مدارک و شواهد موجود، می‌دانیم سرکه سیب خواص سودمند خود را دارد ولی اگر مایل باشید، سرکه سیب گزینه‌ی خیلی خوبی برای بعضی از آزمایش‌گری‌ها روی خودتان است. حداقل اینکه آزمایش با سرکه سیب به‌نظر خطری در پی ندارد و در صورت مصرف به میزان عادی، هیچ عوارض جانبی هم برای‌تان نخواهد داشت. بهترین روش برای استفاده از سرکه‌ سیب، به‌کارگیری از آن در آشپزی‌ و پخت‌و‌پز مانند چاشنی سالاد، مایونزهای خانگی و مواردی از این قبیل است. بعضی افراد دوست دارند که سرکه را با آب رقیق کنند و آن را مانند یک نوشیدنی میل کنند. میزان مصرف تجویزی رایج سرکه سیب از ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری (۵ تا ۱۰ میلی‌لیتر) تا ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (۱۵ تا ۳۰ میلی‌لیتر) در روز است. البته حتما از مصرف بیش از این مقدار اجتناب کنید، چراکه مصرف اضافی آن می‌تواند اثرات زیان‌بخشی داشته باشد. همچنین می‌توانید آن را به صورت قرص مصرف کنید، اما تحقیقی در سال ۲۰۰۵ نشان داد که میزان واقعی سرکه‌ی این قرص‌های مکمل فوق‌العاده نامشخص و مشکوک هستند، پس ترجیحا از این گزینه استفاده نکنید. همچنین گزارشی وجود دارد که قرص مکمل سرکه سیب در گلوی یک زن گیر کرد و موجب سوزش مری وی شد. توصیه می‌شود که از مایه‌ی سرکه سیب طبیعی و تصفیه نشده استفاده کنید تا خواص بیشتری نصیب خود کنید. سرکه سیب همچنین کاربردهای متعدد دیگری هم در خارج از حوزه‌ی سلامت دارد که از جمله می‌توان به خواص آن در حالت‌دهندگی مو، مراقبت پوست، بهداشت دندان، کاربردهایی برای حیوانات خانگی و به عنوان عامل ضدعفونی‌کننده اشاره کرد. سرکه همچنین فواید فوق‌العاده‌ای به عنوان راهکاری طبیعی و غیرشیمیایی برای نگهداری مواد مختلف دارد. نهایتا اینکه سرکه سیب ماده‌ی بسیار سالمی است، ولی برعکس تصور بعضی افراد نباید آن را به عنوان «معجزه» یا «درمان همه‌ی مشکلات» درنظر گرفت ولی قطعا می‌توانید از خواص درمانی آن مخصوصا در کاهش قند خون و کنترل وزن با اطمینان کامل بهره‌مند شوید و نتایج مثبت آن را شخصا تجربه نمایید.
  4. پاکسازی منظم دندان‌ها با کاهش میزان باکتری‌های مسبب عفونت ریه، ریسک بروز ذات الریه را کاهش می‌دهد معاینه منظم دندان‌ها و برطرف کردن مشکلات آن‌ها، نه تنها سلامت دندان‌ها را حفظ می‌کند بلکه باعث حفظ سلامت ریه‌ها هم می‌شود. به گفته محققان، هرکسی ممکن است مبتلا به ذات الریه شود اما بروز این بیماری در بین افراد مسن و افراد مبتلا به بیماری ریه و مشکلاتی نظیر ایدز به مراتب بیشتر است. در این مطالعه، محققان گزارش بیش از ۲۶ هزار نفر را بررسی کردند. طبق این مطالعه، افرادی که هرگز به دندانپزشک مراجعه نکرده بودند ۸۶ درصد بیشتر از افرادی که سالانه دوبار تحت چکاپ دندانپزشکی بودند مبتلا به ذات الریه باکتریایی می‌شدند. دکتر مایکل دال، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ارتباط بین سلامت دهان و دندان و ذات الریه به خوبی اثبات شده و ویزیت دندان‌ها بسیار در حفظ سلامت دهان اهمیت دارد.» به گفته دال، دهان هیچوقت عاری از باکتری نیست. اما مراقبت خوب از دندان‌ها میزان باکتری‌های موجود در دهان را محدود می‌کند.
  5. برای افزایش چربی سوزی بدنتان بهتر است از برخی ترفندهای موثر کمک بگیرید ورزش های هوازی ،مصرف شیرین بیان،تخم مرغ ، آجیل و سیب به شما در این زمینه کمک زیادی خواهند کرد این مواد غذایی علاوه بر افزایش چربی سوزی بدن باعث بالابردن سطح سلامتی خواهند شد. دکتر سلام: برای افزایش چربی سوزی بدنتان بهتر است از برخی ترفندهای موثر کمک بگیرید ورزش های هوازی ،مصرف شیرین بیان،تخم مرغ ، آجیل و سیب به شما در این زمینه کمک زیادی خواهند کرد این مواد غذایی علاوه بر افزایش چربی سوزی بدن باعث بالابردن سطح سلامتی بدنتان خواهند شد اگر می خواهید سالم بمانید و از بیماری های مختلف در امان باشید ورزش و تغذیه سالم و چربی سوزی را از یاد نبرید. بهترین راه برای سوزاندن چربی شکم انجام ورزش‌های هوازی است. ورزش‌های هوازی مثل پیاد‌ه‌‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری، شنا و کوهنوردی مقدار زیادی از چربی‌های بدن را می‌سوزانند. ولی بیشتر افراد خیلی زود از انجام این ورزش‌ها خسته می‌شوند و آن را رها می‌کنند. 10 دقیقه اول ورزش، گلیکوژن (ذخیره قندی در کبد) بدن می‌سوزد. اگر فقط 20 دقیقه ورزش کنید، نیمی از عمل سوزاندن چربی را انجام داده‌اید که برای حفظ سلامتی قلب خوب است، ولی چربی زیادی از بین نمی‌رود زیرا تا وقتی‌که کاملاً ذخایر گلیکوژنی کبد از بین نرود، چربی زیادی نمی‌سوزد. بنابراین برای از بین بردن چربی شکم،4-3 بار در هفته و هر بار باید 30 تا 60 دقیقه پشت سر هم ورزش هوازی را انجام دهید. مثلاً یک ساعت در روز پیاده‌روی کنید. البته این پیاده‌‌روی باید به قصد ورزش باشد نه تفریح، مثلاً برای دیدن ویترین مغازه‌ها یا خرید چیزی نباشد که مجبور شوید بین پیاده‌روی خود بایستید. شیرین بیان، شیرین و چربی سوز: این گیاه دارویی که متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف آن به بهبود عملکرد معده کمک می کند، ویژگی دیگری هم دارد و آن خاصیت چربی سوزی این گیاه است.ساقه زیرزمینی و ریشه این گیاه قابل استفاده است. این گیاه حاوی گروهی از آنتی اکسیدان هابه نام « فلاونوئید» است. این ترکیب چربی سوز است. بهترین شیوه مصرف آن به صورت دمنوش یا اضافه کردن عصاره یا شیره آن به غذای روزانه مانند سالاد است. شیرینی طبیعی موجود در این گیاه، 50 برابر قند ساکاروز شیرینی دارد. با وجود ویژگی های آن، برای زنان باردار، زنان در دورانی که به فرزندشان شیر می دهند و افراد مبتلا به مشکلات طحال مناسب نیست. حداکثر میزان مصرف روزانه 20 گرم است. تخم مرغ بخورید پروتئین موجود در تخم مرغ باعث سوختن چربی های شکمی می شود. دلیل این ویژگی نیز ساختار خاص اسیدهای آمینه موجود در پروتئین آن است. بهترین زمان مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه است. به این ترتیب تا ظهر علاوه بر احساس سیری، چربی های ناحیه شکم تان نیز می سوزد! هر عدد تخم مرغ 80 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین مصرف هر عدد از آن کافی است تا پیش از ناهار کاملا سیر باشید. بهتر است تخم مرغ با دو ورقه نان تست، چند حلقه گوجه فرنگی و چند برگ نعنا تازه مصرف شود. به این ترتیب نیاز بدن به سبزی ها نیز تامین شده و از طرفی نعنا، مانع از ایجاد نفخ بعد از خوردن تخم مرغ می شود. آجیل ها، پرچرب اما مفید درست است که یکی از راهکارهای از بین بردن چربی شکم کاهش مصرف مواد غذایی چرب است اما آجیل های خام از این قضیه مستثنی هستند. البته به دلیل کالری بالایی که دارند باید کنترل شده مصرف شوند اما چربی امگا3، پروتئین و فیبر موجود در آنها باعث ایجاد احساس سیری شده و ریزه خواری نمی کنید.پسته، بادام و گردو در صدر گروه قرار دارند. حداکثر میزان مصرف روزانه یک سوم فنجان به صورت خام است. سیب، میوه ای از بهشت سیب همه ویژگی های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. هرعدد سیب حاوی پنج گرم فیبر و به طور خاص پکتین است. این ترکیب به خوبی آب جذب کرده و در معده حجیم می شود. بنابراین با خوردن هر عدد از آن حجم معده پر شده و مانع از پرخوری می شود. قند طبیعی سیب نیز با کنترل قند خون مانع از پرخوری به دلیل افت قند خون در طول روز می شود. کالری آن نیز مناسب است. بنابراین با خوردن روزانه یک عدد از آن نباید نگران اضافه وزن باشید. همه این ویژگی ها، سیب را به خوراکی منحصر به فرد برای سوختن چربی تبدیل کرده است.
  6. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد استرس، شرایط محیط و شیوه زندگی در ناباروری مردان تاثیر مستقیم دارد. به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دکتر مصطفی حمدیه در خصوص تاثیر استرس در ناباروری مردان، اظهارداشت: تولید اسپرم، تولید تخمک، سیکل قاعدگی در خانم‌ها، بسیار تحت تأثیر استرس قرار می‌گیرد و خانم‌هایی که دارای استرس هستند بیشتر مواقع دچارعادت ماهانه‌های نا منظم می‌شوند. این روانپزشک افزود: ثابت شده در مردان هم به این صورت است و همانطور که عوامل استرس زا در زنان موجب اختلال می‌شود در مردان هم در ناباروری تأثیر گذاربوده و تولید اسپرم و تعداد اسپرم وقتی تحت تأثیر استرس قرار می‌گیرد باعث ناباروری شده و در این کنگره سعی شده بیشتر به ناباروری مردان از نگاه استرس پرداخت. وی گفت: در اولین کنگره ناباروری مردان، پانلی در خصوص بیماری‌های سیستمیک از قبیل دیابت، قلب و عروق، بیماری‌های روانی و افسردگی و اضطراب ارائه خواهد شدکه در ناباروری تاثیرگذار هستند. حمدیه ادامه داد: همچنین ثابت شده استرس و اضطراب و عوامل محیطی در مردان بر روابط زناشویی تأثیر گذار است و باعث کاهش اسپرم می‌گردد و برخی از مردانی که در معرض استرس روانی قرار می‌گیرند نابارور هستند. عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: سبک زندگی، تغذیه مناسب، آب و هوا، انواع استرس‌های روانی که روزانه با آنها مواجه هستیم و در معرض انواع و اقسام آنها قرار داریم، باید در مواجهه با آنها مدیریت خوبی داشته باشیم تا درصد ناباروری در مردان را کاهش دهیم. حمدیه افزود: بعضی از بیماران روانی که بیماری آنها حاد است این افراد به خاطر عوامل ژنتیک خیلی راحت بیماری خود را از طریق ژن به نسل بعدی منتقل می‌کنند و نزدیک به ۵۰ درصد نیز ممکن است بیماری خود را به فرزندانشان منتقل کنند و از لحاظ بهداشت روانی اگر مزدوج شدند حدالامکان نباید بچه دار شوند و باید حتما قبل از ازدواج مشاوره داشته باشند تا در صورت بچه دار شدن کودکی با کمترین عارضه متولد شود. وی گفت: متاسفانه جامعه اصلا توصیه‌های بهداشتی و روانی را جدی نمی‌گیرد و فرهنگ سازی نشده و خانواده‌ها به خیال اینکه اگر ازدواج صورت گیرد با بچه دار شدن مشکل حل خواهد شد اقدام به این کار می‌کنند در صورتی که ژن معیوب را منتقل کرده و کودکی با اختلالات روانی متولد می‌شود که این به ضرر خانواده و جامعه است. نهمین کنگره تازه های باروری و ناباروری و اولین کنگره ناباروری مردان از ٢٦ تا ٢٨ آبان ۹۵ در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
  7. علائم کم آبی بدن در فصل زمستان

    آبریزش بینی، خشکی پوست و آنفلوآنزای زمستانی، از مشکلات معمول سلامت در فصول سرد است. درحالی که بسیاری از ما کم آبی بدن را از مشکلات سلامت در تابستان می‌دانیم، اما کم‌آبی بدن در ماه‌های سرد نیز می‌تواند به همان اندازه شایع باشد. به گزارش قدس آنلاین ، کارشناسان تغذیه در این باره می‌گویند، هوای زمستان هوای خشک‌تری است و باعث می‌شود شش‌ها کار بیشتری برای مرطوب کردن هوا و گرم کردن آن انجام بدهند. هرچقدر بدن شما سخت‌تر کارکند، به آب بیشتری هم نیاز دارد. اغلب مردم علائم کم آبی بدن را در زمستان تشخیص نمی‌دهند و این، موضوع را خطرناک‌تر می‌سازد. محققان می‌گویند، مراقب این علائم زمستانی کم آبی بدن باشید. سردرد اگر هنگامی که در اداره هستید، یک درد خفیف و ملال‌انگیز در قسمت گیجگاه احساس می‌کنید، آن را فقط به استرس نسبت ندهید. روشن‌ترین علامت کم آبی بدن در چنین شرایطی می‌تواند خود را به شکل سردرد نشان بدهد. برای مقابله با سردرد ناشی از کم آبی، بهترین راه نوشیدن آب است. مایعات و نوشیدنی‌های دیگر را جایگزین نکنید. مشکلات تمرکز و خستگی فزاینده اگر در طول روز بسختی می‌توانید تمرکز کنید، شاید دلیلش کاهش آب بدنتان باشد. به گفته کارشناسان تغذیه، ضعف تمرکز یکی از علائم اصلی کم آبی بدن و دلیلش این است که ۷۵ درصد مغز انسان را آب تشکیل می‌دهد و این حجم عمده، مغز را نسبت به کم آبی حساس می‌سازد. خستگی و ضعف سیستم ایمنی نیز از علائم کم آبی بدن است. محققان می‌گویند، برای این که آب کافی به بدنتان برسانید، میوه فراوان و آب تصفیه شده کافی مصرف کنید. مصرف نوشیدنی‌هایی که دمای اتاق را دارند، بهتر از مصرف نوشیدنی‌های سرد است. هرچند نوشیدنی‌های سرد زودتر جذب بدن می‌شوند، اما نوشیدنی‌های با دمای معمولی، دمای بدن را در بهترین شرایط نگه می‌دارند و این، بویژه هنگام تمرینات ورزشی در فصل سرما بسیار مطلوب است. از آنجا که کافئین زیاد نیز می‌تواند باعث کم آبی بدن شود، کاهش مصرف کافئین ازدیگر راه‌های مقابله با کاهش آب بدن است. منبع:جام جم آنلاین
  8. رئیس موسسه واکسن‌سازی و سرم‌سازی رازی 11 میلیون دز واکسن تب برفکی تحویل سازمان دامپزشکی کشور شده و در سال گذشته واردات این واکسن 10 درصد متأسفانه افزایش داشته است. به گزارش مشرق، کهرام رئیس موسسه واکسن سازی و سرم سازی رازی صبح امروز در نشست خبری روز ملی کیفیت با اشاره به اهمیت کنترل کیفیت در تولیدات این موسسه اظهار داشت: کنترل کیفیت در تولید واکسن از اهمیت بالایی برخوردار است و تمامی این محصولات پس گذراندن مراحل آزمایشگاهی اجازه ورود به بازار کشور را پیدا می‌کنند. وی بیان کرد: هیچ محصولی بدون طی کردن مراحل کنترل کیفیت اجازه خروج را ندارد و حتی واکسن های حیوانی پس از بررسی نتایج آزمایشگاهی حق خارج شدن از کارخانجات واکسن سازی رازی را پیدا می‌کند. تحویل 11 میلیون دز واکسن تب برفکی به سازمان دامپزشکی/ واردات واکسن از افزایش 10 درصدی در سال گذشته برخوردار بوده است رئیس موسسه واکسن سازی رازی با بیان اینکه کنترل کیفیت در کارخانجات داروسازی از ارزش بالایی برخورد است، افزود: برخی از محصولات به مدت دو سال در انبارها نگهداری می‌شود تا از قدرت بازدارندگی‌شان اطمینان کامل به عمل آید و این کار تحت عنوان R&B ارزش‌گذاری می‌شود. وی ادامه داد: وقتی در کشور بیماری وجود ندارد سازمانی سراغی از این موسسات نمی‌گیرد اما به محض آنکه یک عارضه‌ای در کشور عود پیدا کند و یا واکسنی دچار کمبود شود همه نگاه‌ها به این موسسه می‌شود. کهرام ادامه داد: بیماری تب برفکی در کشور کنترل شده است و این مسئله نشان دهنده کارکرد خوب این موسسه در تولید واکسن باکیفیت زیاد است و هم اکنون 5 میلیون دز واکسن تب برفکی در انبارهای این موسسه موجود بوده و امسال کمبودی در این زمینه نداریم. وی ابراز داشت: 11 میلیون دز واکسن تب برفکی تحویل سازمان دامپزشکی شده است و متأسفانه در سال گذشته این واکسن بدون وجود سویه‌های در گردش و نظارت به کشور وارد و در بازار پخش شد. وی با بیان اینکه واکسن‌های تولیدی این موسسه دارای سویه‌های در گردش است، تصریح کرد: این واکسن‌ها از نظر کیفی کنترل شده است و نسبت به جنس مشابه خارجی آن بنا بر مطالعه دانشگاه تهران از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. کهرام با بیان اینکه ساختمان و تجهیزات قدیمی هیچ ارتباطی با کنترل کیفیت ندارد، ابراز داشت: تجهیزات قدیمی ارتباط تنگاتنگی با GMP ندارد و این موضوع یک تفکر نو در تولیدات است و ما سعی می‌کنیم تفکر نو در ارتباط با کنترل کیفی را در ساختار GMP در این موسسه برقرار کنیم. وی گفت: اعضای کنترل کیفیت و تولید موسسه رازی مرتبا آموزش‌های لازم را می‌بینند تا با ایجاد تفکری نو به GMP خوبی برسیم و من امیدوارم اصول تضمین کیفیت با قدرت بیشتری به کار خود ادامه دهد. کهرام ادامه داد: موسسه واکسن‌سازی رازی آمادگی دارد همه نیاز کشور در زمینه واکسن‌های طیور را برطرف کند و در این موسسه بیش از 15 واکسن طیور تولید می‌شود اما متأسفانه 70 درصد از واکسن‌های موجود در کشور وارداتی است و سهم این موسسه متأسفانه تنها 30 درصد است. وی ابراز داشت: من امیدوارم در سال اقدام و عمل واردات کاهش یابد و توجه بیشتری به تولیدات داخلی که از سطح کیفی بالایی برخوردارند در بحث واکسن و سرم انجام شود. وی گفت: واردات واکسن نه تنها کاهش نیافته است بلکه از افزایش 10 درصدی برخوردار بوده است و در حال حاضر از 30 درصد ظرفیت موسسه رازی استفاده می‌شود. انجام 42 طرح تحقیقاتی در سازمان کنترل کیفیت موسسه رازی در ادامه مراسم راسخی معاون کنترل کیفیت موسسه واکسن‌سازی رازی گفت: تضمین کیفیت این موسسه نیازمند درک و فهم و ادبیات مشترک است تا با تعریف کلمات بار حقوقی و علمی کیفیت به خوبی بر همگان مشخص شود. وی بیان کرد: تضمین کیفیت سبب پویایی این موسسه و تولیدات آن می‌شود و حداقل ویژگی که یک کالا باید داشته باشد این است که محصول مصرفی آن از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشد. راسخی با بیان اینکه کیفیت عالی کف خواسته‌های سازمان استاندارد است، ادامه داد: بسیاری از سازمان‌‌ها یک مجموعه انسانی هستند اما موسسه رازی به دنبال تحقق یک سیستم است و کنترل کیفیت وظیفه‌اش شناسایی معایب و نواقص کالاهای تولیدی است. وی ادامه داد: تضمین کیفیت مانع ایجاد و بروز عیب در کالا می‌شود و همواره سعی می‌کنند که در کالاهای تولیدی میزان دور ریزی‌اش به حداقل برسد. راسخی با بیان اینکه سیستم تضمین کیفیت برای ثروت‌آفرینی است، ادامه داد: وقتی که کالاهای تولیدی دورریزی ندارد رضایت‌مندی مشتریان به حداکثر می‌رسد و این موسسه به دنبال تحقق خواسته‌های از پیش تعیین شده مشتریان است. وی ابراز داشت: تضمین کیفیت وظیفه‌اش شناسایی متغیرهای تأثیرگذار بر کیفیت واکسن‌های تولیدی است به طوری که GMP به عنوان بخشی از تضمین کیفیت در این موسسه محسوب می‌شود. راسخی با بیان اینکه از GMP برای توزیع محصول نمونه‌برداری و بازاریابی استفاده می‌شود، ادامه داد: شناسنامه کامل تجهیزات کمک بزرگی به ما می‌کند تا معایب و نواقص را برطرف و یا آن پیشگیری کنیم. وی ادامه داد: 42 طرح تحقیقاتی در حال انجام داریم که شناسنامه‌دار کردن حیوانات تحت آزمایش از جمله مهم‌ترین اقدامات این مقوله است. راسخی متذکر شد: این موسسه به دنبال اخذ آزمایشگاه همکار تحت لیسانس ایزو 1705 است و در آن نتایج برای کشورهای عضو یکسان است. وی گفت: در مطالعات پایگاهی تاریخ انقضای محصولات مشخص می‌شود و ما به دنبال تعیین زمان نگهداری تولیدات و حتی طولانی‌تر کردن تاریخ انقضای آن و با ترجمه پرونده‌ها به دنبال کسب مجوز تولید واکسن در آینده هستیم.
  9. رازهای طول عمر که نمیدانستید!

    مطالب زیر نکات کوچک اما مهمی را به شما یادآوری می‌کنند که شاید بسیار عادی و پیش‌پاافتاده به نظر برسند اما تاثیر زیادی بر وضعیت سلامت‌تان می‌گذارند. شما می‌توانید با رعایت این نکات مهم در هر سنی که هستید احساس طراوت و شادابی کنید. پله‌نوردی کنید سعی کنید به‌جای استفاده از آسانسور گاهی اوقات از پله‌ها استفاده کنید. تحقیقاتی که در دانشگاه ژنوا انجام شده نشان می‌دهد، استفاده از پله می‌تواند خطر مرگ انسان را به هر دلیلی تا 15 درصد کاهش دهد. عملکرد ریه، میزان فشارخون و کلسترول شرکت‌کنندگان در این تحقیق تنها در طی 12 هفته به وضعیت بسیار مناسبی رسید و احتمال بروز مشکلات در آن‌ها کاهش یافت. ذهن‌تان را آزاد کنید سعی کنید هرروز به مدت 15 دقیقه به ذهن‌تان استراحت دهید. یکی از تحقیقاتی که در مجله علمی نیوساینس منتشر شده نشان می‌دهد، مردمی که در مجموع مدت 5 سال در طول شبانه‌روز به ذهن‌شان استراحت می‌دهند از لحاظ سن بیولوژیکی 12 سال جوان‌تر از سن واقعی‌شان هستند. مطالعات دیگر در مورد عوامل ضدپیری توسط دکتر وینسنت گلام پاپا نشان داد، آزادسازی ذهن به‌طور منظم میزان روند افزایش سن (هورمون کورتیزول) را تا میانگین 47درصد کاهش می‌دهد. به‌علاوه راحت گذاشتن ذهن از هرگونه مشغله و استرس باعث پیشرفت هورمون DHEA می‌شود. این هورمون مقاومت بدن را در مقابل بیماری‌ها افزایش می‌دهد و روی خواب و خلق و خوی انسان تاثیر مثبت می‌گذارد و توانایی باروری و سیستم ایمنی بدن را تا 98درصد افزایش می‌دهد پس سعی کنید آرام و راحت زندگی کنید، سخت نگیرید، خوشحال باشید تا بهتر و بیشتر زندگی کنید. حس همکاری، حس زندگی تا جایی که می‌توانید در جامعه و محیط کار اطراف‌تان فعالیت داشته باشید. در تحقیقاتی که گروه پزشکی لانگویتی انجام داد، محققان زندگی بیش از 1500 نفر که در سال 1921، 10 ساله بودند را زیر نظر داشتند و دانشمندان کالیفرنیا اطلاعات مربوط به زندگی این افراد را مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه دست پیدا کردند که لزوما این‌که مورد توجه دیگران باشید یا در معرض دید مردم قرار بگیرید به شما کمک نمی‌کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید اما این حس همکاری و کمک به دیگران احساس خوبی را در شما به وجود می‌آورد که می‌تواند به بهبود وضعیت روحی و روانی شما کمک کند و در واقع به سن شما بیفزاید. سیب درمانی تا جایی که می‌توانید سیب بخورید. طبق مطالعاتی که در دانشگاه هنگ‌‌کنگ چین صورت گرفت، ماده آنتی‌اکسیدانتی به نام پلی‌فنل در سیب وجود دارد که تا 10 درصد این میوه را تازه‌تر نگه می‌دارد و از خراب شدن آن جلوگیری می‌کند بنابراین وقتی سیب می‌خورید این ژن را از این میوه دریافت می‌کنید. محققان می‌گویند، این آنتی‌اکسیدانت ریشه پیری زودرس و عوامل بیماری‌زا را از بین می‌برد و در سلامت بدن انسان تاثیر بسیاری می‌گذارد. تحقیقات دیگری نشان می‌دهد، زنانی که مرتبا سیب می‌خورند 13 تا 22 درصد کمتر از دیگر زنان به خطر ابتلا به ناراحتی عروق و حملات قلبی دچار می‌شوند. شادابی با خوابی مناسب تحقیقات اخیر در مجله سلامت خواب نشان می‌دهد، اگر می‌خواهید سالم باشید شب‌ها حدود 6 تا 5/6 ساعت خواب کافی داشته باشید. یادتان باشد که کمتر از 5 ساعت خوابیدن برای شما کافی نیست و بیشتر از 8 ساعت هم زمان زیادی برای خواب مناسب است. در طی آزمایش‌های طولانی که روی 459 زن در سان‌دیگو انجام گرفت بهترین میزان سلامت در طول 14 سال با زنانی بود که میانگین 5 تا 5/6 ساعت در شب می‌خوابیدند البته زنانی که کمتر از 5 ساعت یا بیشتر از 6 ساعت می‌خوابیدند از شادابی کمتری برخوردار بودند. پس اگر کمتر از 8 ساعت می‌خوابید نیازی نیست خودتان را نگران کنید چون شاید کمتر خوابیدن به نفع‌تان باشد.
  10. پیشنهادات و انتقادات برای انجمن

    بله من واقعا امیدوارم که اینطور بشه حیفه که سایت به این خوبی کاربران زیادی نداشته باشه
  11. پیشنهادات و انتقادات برای انجمن

    دوست عزیز برای بهتر شدن سایت باید کارها تقسیم بشن و بخش های مختلف زیادی ایجاد بشه تا فضای سایت از حالت کسل کننده به یه حالت جذب کننده تبدیل بشه و اینکه من الان میتونم چیزی توی سایت به اشتراک بذارم؟مثل یه خبر یا مثلا عکس و... یا باید منتظر بمونم تا بخش های مختلف اضافه شن؟
  12. پیشنهادات و انتقادات برای انجمن

    سلام مدیر محترم چرا بخش تالار های سایت رو زیاد نمیکنین؟مثلا بخش های اخبار،حوادث،پزشکی،سلامت،ورزشی و... اضافه کنین. اگه اینطوری بشه خیلی خوب میشه
×